banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haber Yukarı Koçlu

Kızılay Telabyad ve Resulayn de gıda dağıtıyor

Kızılay, Barış Pınarında Ramazan Programı Yaptı

Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütlerinin işgalinden temizlenerek, huzur ve güven ortamının hâkim olduğu bölgeye ilk yetişen insani yardım kuruluşlarından Türk Kızılayı, Ramazan ayı programı kapsamında Resulayn ve Telabyad’da 1000 gıda kolisi dağıtımına başladı.

Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi koordinesinde faaliyetlerini sürdüren Kızılay, AFAD aracılığıyla gerçekleştirdiği yardım faaliyetlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Ramazan ayı başlarken bölgede yaşayan halkın kimseye muhtaç olmaması için büyük çaba sarf eden Kızılay’ın dağıttığı gıda kolilerinin yanında bu kez iftariyelik malzemelerde yer aldı. Bölgeye götürülen 1000 adet gıda kolisi ve iftariyelik paketlerin dağıtımına başlandı.

Bölgede yaşayan halkın çadır, giysi ve gıda gibi ihtiyaçlarını karşılamaya devam eden Kızılay, Ramazan ayının sonuna doğru da 1000 adet bayramlık gıda kolisi dağıtmayı planlıyor.

Telabyad’da geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan ve Kızılay gönüllülerinin görev aldığı Kızılay Sevgi Mağazası da 23 Nisan faaliyetleri kapsamında 108 çocuğu sevindirdi. Aileleriyle birlikte mağazaya gelen çocuklara 440 parça elbise ve ayakkabı dağıtımı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.