banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Kassam Tugaylarından İsrail' Darbe: 4 İsrail asker esir alındı

HAMAS'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, ellerinde 4 İsrail askerinin olduğunu açıkladı.

İslami direniş Hareketi HAMAS’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, ellerinde 4 İsrail askerinin olduğunu açıkladı.

El-Aksa televizyonuna açıklamalarda bulunan Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, ellerinde 4 İsrail askeri bulunduğunu belirtti. Ubeyde, askerlerin akıbetleri konusunda ise bilgi vermedi.

Esir askerler hakkında İsrail tarafı ile herhangi bir iletişimin kurulmadığını belirten Ebu Ubeyde, "İşgal güçlerine bir bedeli olmaksızın esir askerler hakkında bilgi vermemiz mümkün değil." dedi.

Öte yandan İsrail Başbakanı Netanyahu geçen hafta düzenlediği basın toplantısı sırasında bir gazetecinin "kayıp İsrail askerlerine" ilişkin sorusu üzerine, bu konuda gayretli çabaların sürdüğünü, kendisinin birkaç günde bir toplantılar gerçekleştirdiğini ve önemli gelişmeler olduğunu ifade etmişti.  

4 İsrail askerinin fotoğraflarını da yayınlanan Ebu Ubeyde, Binyamin Netanyahu’nun açıklamalarına da cevap vererek, “Halkına yalan söylüyor. Onları ve esir askerlerin ailelerini yanıltıyor." diye konuştu.  (İLKHA)




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.