Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_u8h89bmeuig8mqhctrtac13hu1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Türkiye'de Suriye için savaş sinyali verdi! haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber

Türkiye'de Suriye için savaş sinyali verdi!

Esed rejiminin gücünü kaybetmesiyle Rusya devreye girmiş ve muhaliflerin elinde olan bölgeler tek tek alınmaya başlandı.
İran’ın da Esed’e kara ordusuyla destek vermesiyle tekrar güçlenen Esed, Türkmen Dağı gibi bazı kilit bölgeleri kontrolü altına alırken terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD’nin de ilerleyişine göz yummaya devam ediyor.

Yüz binlerce kişi ölüm korkusuyla topraklarını terk etmek zorunda kalırken ilk sığınacak ülke olarak da Türkiye'yi görüyor. Son olarak Halep'in de düşmeye başlamasıyla 1 milyon kişinin ülkemize sığınmak için sınırımıza gelmesi bekleniyor.
SUUDİLER '150 BİN KİŞİYLE HAZIRIZ'

Önceki gün Suudi Arabistan 150 bin kişilik kara ordusuyla Suriye’ye girmek için ‘Hazırız’ açıklamasını yapmış sonrasında ise Bahreyn, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri de IŞİD’le mücadele için asker göndereceklerini duyurdu.
Bu gelişme üzerine İran, Sunni oluşuma tepki göstermiş ve ‘Hepsi tabultar içinde ülkelerine geri döner açıklaması yapmıştı.
TÜRKİYE’DEN DE MÜDAHALE SİNYALİ

Sınırımızda bu sıcak gelişmeler yaşanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Latin Amerika dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada, Irak tezkeresini örnek göstererek Suriye’ye askeri müdahale konusunda renk verdi.
Erdoğan açıklamasında “Irak’ta düşülen hataya Suriye’de düşmek istemiyoruz. 1 Mart tezkeresinin yanındaydım, karşı olanlar bunu açıkça söylemediler. 1 Mart tezkeresi ilk anda kabul edilip Türkiye, Irak’ta olsaydı, Irak’ın durum böyle olmazdı” dedi.
Kaynak : Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Warning: Unknown: open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_u8h89bmeuig8mqhctrtac13hu1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/lsphp/session/lsphp70) in Unknown on line 0