banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan ABD'ye seçim yanıtı: Saygılı olun

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Pazar günü yapılan seçim, düzen ve huzur içinde tamamlanmıştır. Seçimler demokrasimizin belkemiğidir” dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü’nün yerel seçimlere ilişkin değerlendirmesine cevap olarak yaptığı Twitter paylaşımında: "Pazar seçimleri düzenli ve barışçıl bir biçimde gerçekleşti. Seçimler, Ulusal demokrasimizin temel taşıdır. Türk halkı, 70 yıl boyunca oy kutusu aracılığıyla kendi kendi kendi kendi kendi dile getirdi. Yetkililer, seçimlerin özgür ve adil olmasını sağlamak için sorumluluklara sahiptir.Oylamanın yasaya göre oluşması aynı derecede önemlidir. Birden fazla siyasi parti, iddia edilen usul hataları ve diğer düzensizlikler nedeniyle ön sonuçlara meydan okuduğunda, durumu yakından takip ediyoruz.Seçimden sorumlu makamlarının tüm anlaşmazlıkları hızlı, şeffaf ve iyi bir şekilde çözeceğinden eminiz. Yabancı hükümetler de dahil olmak üzere tüm partileri, yasal süreçlere saygı göstermeleri ve Türkiye iç işlerine karışacak şekilde yorumlanabilecek herhangi bir adımdan kaçınmak için çağırıyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.