Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_bj248o3u7bd50e9jua9rq1s6p6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Çin geliştirdi! ABD'yi tehdit eden sessiz katil! haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Çin geliştirdi! ABD'yi tehdit eden sessiz katil!


Çin'in hipersonik füzeleri test etmesi dünyanın dikkatini çekti. Pekin'in Washington'ın aksine bu konudaki hızlı ilerlemesi, ABD'de bir panik havası yarattı.

Hipersonik füzelerin test edilmesiyle birlikte ABD'yi tehdit eden ve paniğe sürükleyen başka bir olay ise Çin'in yeni "Hipersonik Kayma Aracına monte edilmiş Dong Feng-17 hipersonik füzeleri." Hipersonik Glide Aracına monte edilmiş katı yakıtlı, karayolu mobil orta menzilli Dong Feng-17 balistik füzesinin Çin tarafından geliştirildiği ortaya çıktı.

Bu orta menzilli mühimmat, hem konvansiyonel hem de nükleer savaş başlıklarını taşıyabiliyor. Bu, Pekin'in ABD'nin savunmakta hatta tespit etmekte zorlanacağı bir silah geliştirmeye devam ettiği anlamına geliyor

KAYNAK: AKŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.