banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Cihannüma İftarda buluşturdu

Merkezi Ankara'da bulunan Cihannüma Şanlıurfa Teşkilatı Karaköprüde Özel bir Restorantta İftar yemeği verdi. İftar yemeğine Cihannüma İl Temsilcisi Hüseyin Doğan, Genel başkan yardımcısı Ahmet Akça , Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan KUŞ, Karaköprü İlçesi belediye başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa eski belediye başkanı Uğur Esat Akgöl, Yeşilay Şanlıurfa Şube başkanı Muharrem Çelik, birçok STK başkanları, yazar ve Eğitimci ve bürokratlar katıldı.

İftar yemeğinden sonra kısa bir konuşma yapan Cihannüma dernek başkanı Hüseyin Doğan, katılımcılara teşekkür ederek katıldıklarından dolayı şükranlarını bildirdi.

Genel başkan yardımcısı Ahmet Akça ise; "derneğimiz partilerden bağımsız, mukaddesata bağlı her oluşum ve cemaatlere yakın ve eşit mesafede duran, maneviyatı ve ahlakı ön plana çıkaran bir oluşumdur." dedi

Toplantı karşılıklı sohbet ve soru cevap şeklinde sona erdi...

Haber Mehmet Emin KUŞ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.