Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_gvou6d368uc6kead2nv5mc7bp6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
ÇİFTÇİLERE MÜJDE haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

ÇİFTÇİLERE MÜJDE

Şanlıurfa'da Mısır Destekleme ödemelerine devam edildi.

Hükümetin Mısır için Çiftçilere destekleme ödeyecigini açıklaması üzerine çiftçiler, dün sabahın erken saatlerinden itibaren Şanlıurfa ve İlçelerinde Ziraat Bankası Şubelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Şanlıurfa Ziraat Bankası Merkez Şubesi ödemelerde sıkıntı yaşanmaması için alfabetik sıralamaya göre ödeme planı hazırladı. B,C,Ç,D,E,F ve G harfi ile başlayan ç,ftç,lere dün ödemeleri yapıldı, M ile başlayan çiftçilere 22 Temmuz Çarşamba, H,O,Ö,P,R,Ş,T,U,Ü,V,Y V ve Z ile başlayan çiftçilere ise 23 Temmuz Perşembe günü ödemeleri yapılacaktır.

Mısır Desteklemesi olarak il genelinde 7.683 çiftçiye toplam 21,794.00.TL. ödeme yapılacak.

Yaşar OKUTAN (H.G.)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.