banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Cavuşoğlu'nun Açıklamalarına Sosyal Medya'dan Cevap Verdi

Terör devleti İsrail, Türkiye için harekete geçti! Siyonist bakandan küstah açıklama
Terör devleti İsrail Dışişleri Bakanı Katz, küstah bir açıklamada bulunarak, Türkiye'nin Kudüs´ün doğusundaki faaliyetlerinin durdurulması için bir dizi önlem paketi hazırlanması talimatı verdiğini duyurdu. "Kirli bir oyun oynanıyor" diyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun "Filistin davasını savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz" tepkisinde bulunmasının ardından işgalci İsrail'den açıklama gelmesi dikkat çekti.

Siyonist bakan, Twitter'dan İbranice ve Arapça olarak paylaştığı mesajında, "Dışişleri Bakanlığına, Türkiye'nin Doğu Kudüs'te yürüttüğü kışkırtıcı fitne faaliyetlerinin durdurulması için bir dizi önlem paketi hazırlanması talimatı verdim" dedi.

Siyonit Bakan Katz, daha sonra konuyla ilgili yine bilgilendirmede bulunacağını ekledi.

"Filistin davasını savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail'de 17 Eylül'de yapılacak erken seçim öncesi 'yine kirli bir oyun oynandığını' belirterek, 'İşgal altındaki Filistin'in başkenti Doğu Kudüs'te Filistinli kardeşlerimize yardım etmekten ve Filistin davasını savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz.' dedi.
Kaynak: Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.