banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri PTT 1. Lig Whatsapp nedir? Malatya Halkevi Galatasaray

Şanlıurfa, Meydanları Boş Bırakmıyor



Şanlıurfa ve ilçelerinde Milli İrade ve Demokrasi Nöbeti 20'nci gününde yine aynı coşku ve yoğunluğu ile devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda Rabia Meydanında düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ellerinde bayrakları ile alanı dolduran on binlerce vatandaş, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşamını yitiren şehitler için hep birlikte dualar ederken, gecede duygu dolu anlar yaşandı.
Buluşmada halkı selamlayarak bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Demokrasi Nöbetimizin 20'nci günündeyiz. Şanlıurfa'mız tüm ilçeleri ile Milli İrade ve Demokrasi Nöbetini tutmaya devam ediyor. Tüm ilçelerimizde halkımız gönüllü bir şekilde, içindeki samimi duygularla alanlara akın ederek bu coşkuya ortak oluyor. Halkımız liderimizin sözünü yerine getirerek, vatanın geleceği ile dertlenen bireyler olarak meydanları terk etmiyor. Bu tabloyu gördükçe 'sizlerle ne kadar gurur duysak azdır' diyoruz. Bundan sonra vatanımızı daha çok seveceğiz, milletimize daha yakın olacağız, milletimiz için yatırımlar gerçekleştireceğiz. Çünkü bunu hak eden bir halkla karşı karşıyayız" dedi.
Gecede vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise, "Alanları yine dolduran 7'den 70'e tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı iletiyoruz" diye konuştu.

BİRÇOK TV KANALI CANLI YAYINLADI
Program, ilerleyen saatlerde İl Müftüsü İhsan Açık'ın sohbeti ile devam etti. Sohbetine ilk olarak şehitler için dualarla başlayan Müftü Açık, milletin birlik ve beraberliği sayesinde darbe girişiminin bertaraf edildiğini söyledi.
Ardından sahneye gelerek alana seslenmek isteyen vatandaşları mikrofona davet eden AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa'nın tüm ilçeleri ile bir olarak geleceğe doğru emin adımlarla yürüdüğünü söyledi.
Vatandaşların konuşmaları ile devam eden programda daha sonra şehrin farklı bölgelerinden halkın yorumlarının yer aldığı video izletildi.
Grup Genç'in ilahi dinletilerinin de yer aldığı Rabia Meydanındaki coşku TRT'nin yanı sıra bir çok ulusal televizyon tarafından canlı yayınlandı.
Programın ilerleyen saatlerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından katılımcılara çorba ikramı yapılırken, Başkan Nihat Çiftçi vatandaşların yanına giderek geç saatlere kadar halkla sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.