banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber mustafa Urfa Balıklıgöl Sivas 4 Eylülspor Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz

Ziya Doğandan F.Bahçeye gözdağı
Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, çok kaliteli bir kadroya sahip olan Fenerbahçe ile oynayacakları maçta 3 puanı kendilerine hedef seçtiklerini bildirdi.

Doğan, yaptığı açıklamada, takım olarak sistemli ve iyi futbol oynamaya çalıştıklarını, ancak yapılan basit hatalardan yenilen gollerle istedikleri puanları alamadıklarını belirtti.

Fenerbahçe maçından alınacak galibiyetin ilerleyen haftalar öncesinde kendilerine büyük moral olacağını ifade eden Doğan, şunları kaydetti:

Fenerbahçe maçı zor maç ama biz de haftalardır yaptığımız basit hatalardan dolayı yediğimiz gollerle istediğimiz puanları ve galibiyet alamıyoruz. Çok kaliteli bir kadroya sahip olan Fenerbahçe ile oynayacağımız maçta da 3 puanı kendimize hedef seçtik. Takım olarak aslında futbol anlamında iyi işler yapıyoruz. Sistemli oynamaya çalışıyoruz. Ama çok basit hatalardan yediğimiz gollere bir türlü önlem alamadık. Bunları tekrarlamamak ve seyircimizin önünde haftalar sonra galibiyet alarak moral bulmak ve önümüzdeki haftalara çok daha güvenli bakmak istiyoruz. Bütün hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapıyoruz.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Doğan, sadece Fenerbahçe maçında değil, diğer tüm maçlarda rakip ayrımı gözetmeksizin destek verilmesini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.