Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_h650ur6ngujpjrrisvl7q257i5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Zahit'ten Şanlıurfaspor'a tebrik ziyareti haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Zahit'ten Şanlıurfaspor'a tebrik ziyareti

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve beraberindekiler, Şanlıurfaspor başkanlığına seçilen Kemal Saraçoğlu ve yönetimini ziyaret ederek tebrik ettiler.

Ziyarete, Başkan Zahit’le beraber, Cengiz İzol. İbrahim Genç, Hüseyin Polat, İbrahim Çiftçi ve yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

 

Şanlıurfaspor Sosyal Tesislerindeki ziyaret esnasında konuşan Mustafa Zahit; “Şanlıurfasporun başarısı için elimden gelen tüm desteği vereceğim. Biliyorsunuz, yeni yönetim Teknik Direktör Kemal Kılıç ile anlaştılar. Kemal hocayı yakından tanıyorum. Kemal hoca Bank Asya’nın Fatih Terim’idir. Kemal Saraçoğlu ve yönetimi, Şanlıurfasporu yıllardır hasret çektiğimiz üst lige çıkaracaklarına inanıyorum.

Şanlıurfaspor kongresinde büyük ilgi vardı. Bu ilgi önceki yönetimin başarısıdır. Önceki yönetimi de bu arada katkılarından dolayı Başta Habib Arslan olmak üzere tüm yönetim kurulunu tebrik ediyorum” dedi.

 

Kemal Saraçoğlu ise; “Mustafa Başkan 9 yıllık parti çalışması ortadadır. Çok çalışkan, dürüst ve sevilen başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri bizi ziyaret ettiler. Bende yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum  dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.