banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Haliliye ABD Mardin

Yeni Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Dinç Oldu


 

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, Şanlıurfaspor’la ilgili son gelişmelerle ilgili Yönetim Kurulu adına yazılı bir açıklama yaptı.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan yazılı açıklamasında: “Şanlıurfa kamuoyu Şanlıurfaspor’la ilgili son 2 aylık gelişmeleri yakından takip etmektedir. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba 7 yıldır Şanlıurfaspor’a her türlü katkıyı yapmaktadır. Son gelişmeler üzerine Sayın Başkanımız Güneydoğu Televizyonunda canlı yayında bu Takıma yine Belediye olarak her türlü yardımı yapacağını açıklamıştır. Sayın Başkanımızın bu yöndeki açıklamaları spor kamuoyunda memnunluk yaratmıştır. Sayın Başkanımız Fakıbaba’ya Şanlıurfaspor’a göstermiş olduğu yakın ilgi nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Şanlıurfaspor 20 Aralık Pazartesi günü Antalya’ya hareket edecektir. İkinci yarı öncesi Kampımız iki ayrı dönem olarak Antalya Belek Limak Atlantis Otelinde yapılacaktır.

Bu sezon yapmış olduğumuz Kongrede Yönetim Kurulumuza Basın Sözcüsü olarak getirtilen Sayın Ahmet Akarslan daha sonraki süreçte Futbol Şube Sorumluluğu görevine de getirilmişti. Ahmet Akarslan uzun süredir yoğun işleri nedeniyle Futbol Şube Sorumluluğundan ayrılmayı düşünüyordu. Ancak kendisi dün akşam Basına yaptığı açıklamada Futbol Şube sorumluluğundan ve Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettiğini açıklamıştır.

Yönetim Kurulumuz bu konuyu görüşmüş ve sezon başından beri Şanlıurfaspor’a büyük katkı sağlayan Arkadaşımızın Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifasını kabul etmemiştir. Arkadaşımızın yoğun işleri olduğunu biliyoruz. Ancak bundan sonraki süreçte Yönetim Kurulu üyesi olarak Şanlıurfaspor’a elinden gelen tüm çabayı göstereceğine inanıyoruz.

Bir önceki sezon Şanlıurfaspor’da 2.Başkan ve Futbol Şubesi sorumluluğunu üstlenen, Kongre sonrası da sadece Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan 3 yıldır kader birliği yaptığımız Sayın Mustafa Dinç Şanlıurfaspor 2.Başkanlığına ve Futbol Şube sorumluluğuna getirilmiştir.

Özellikle geçen yıl yapılan transferlerde aktif rol üstlenen ve çok isabetli transferlere imza atan Sayın Mustafa Dinç’in Futbol Şube sorumluluğunu en iyi şekilde yapacağına yürekten inanıyoruz.

Şanlıurfaspor’daki bu gelişme üzerine Futbol Şube sorumlumuz Mustafa Dinç ile Teknik Direktörümüz Ekrem Al transfer çalışmalarını daha önce oluşturulan transfer komitemizle birlikte yapacaktır.

Şanlıurfaspor Kafilesi Pazartesi günü akşamı Antalya’ya hareket edecek, Şanlıurfa dışındaki futbolcularımızda Salı günü sabahı Antalya’da hazır olacaklardır. 16 Ocak’da başlayacak Kocaeli maçına kadar takımımız Antalya’da kamp yapacak bu sürede takıma Antalya’dan 3 gün izin verilecektir. Şanlıurfaspor’un 2.yarıda başarılı olabilmesi için Yönetim Kurulumuz büyük bir çaba içersindedir. Şanlıurfaspor’a gönül verenlerin özellikle ikinci yarı ile birlikte takımlarına her türlü katkıyı yapacaklarına inanıyoruz” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.