banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Vural Hiddinkin tahtına göz dikti
Teknik direktör Yılmaz Vural yaptığı açıklamada, Emre Belezoğlunun açıklamalarını eleştirerek, Maçtan sonra teknik direktörler de kendini sorgulamalı diyor; ama daha önce hocamızla çok iyi anlaşıyoruz, çok memnunuz diyen de kendisiydi. Şimdi kıvırmasın, Ama Emrenin milli takımı bırakacağını sanmıyorum. Futbolunun en üst seviyesinde milli takımı bırakamaz. Bir anda maçı unuttuk. Emrenin açıklamasına baktık. Açıklaması gündemi değiştirdi. Sıkıntıyı böldü bir anlamda... Belki de iyi oldu. Maçın önüne geçti. Aferin tebrik ediyorum kendisini iyi demeç verdi dedi.

HIDDINKIN BAŞINA DAHA NELER GELECEK

Hidddinkin Türk futbolunun ve futbolcusunun gerçeğini anlayamayacağını savunan Vural, Her horoz kendi çöplüğünde öter. Futbol işi insanla yapılıyor. Siz çalıştığınız futbolcuları tanıyamazsanız bu işi yapamazsınız. Hidink, Türk futbolcusun yapısını bilmiyor. Biz iyi Türkçe konuştuğumuz halde zaman zaman derdimizi anlatamıyoruz. Yabancı birisinin anlatması çok zor. Özellikle Türk futbolcusunu anlamak çok zordur. Siz Avrupalı gibi düşünmeyen, iş disiplini olmayan birilerine Gel kardeşim bize iyi iş yapın diyorsunuz. Bunu yapamazlar. Hiddinkin durumu bu. Yıllarca uğraşıp oluşturduğu kariyeri bir anda yok oluyor. Ben hayatımda iki tane maç üst üste iki maç kaybetmedim diyor. Başına daha neler gelecek... şeklinde konuştu.

MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜNE ÖLENE KADAR ADAYIM

Milli Takım teknik direktörlüğüne aday olduğunu bir kez daha yineleyen, Yılmaz Vural Ben kendimi Milli Takım için her zaman aday gösterdim. Bugün de gösteriyorum. Yaşım 57 ve antrenörlüğün en üst seviyesindeyim. Ben bu talebimi şu andaki ortam nedeniyle yinelemiyorum. Ben bunu ölene kadar isteyeceğim. Ben sadece takımı alıp, çalıştırmaktan bahsetmiyorum. Futbol yapımızı değiştirmek için önemli işler yapabilirim diye konuştu.

Radyospor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.