banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Urfasporlu Oyuncular Liselilerle Buluştu
Ligde aldığı başarılı sonuçlarla Şanlıurfa’lıları memnun eden şanlıurfaspor’lu zaman zaman okullara gidip öğrencilerle buluşuyor. Şanlıurfaspor futbolcular bu kez de Endüstri Meslek Lisesine  ziyarette bulundu. Öğrenciler, Şanlıurfaspor’lu futbolculara büyük ilgi gösterdi.
Şanlıurfaspor  kulübü yöneticisi Hakan Keşküş eşliğinde futbolcular Sedet Yeşilkaya, Mehmet Ayaz,Özgür Özkaya,Samet Bülbül ve İlhan Depe katıldı, Okuluda alkışlarla  karşılandı.

Okul Müdürü ziyarette kısa bir konuşma yaparak, konuşmasında, Şanlıurfaspor’lu futbolcuların bizi ziyaretlerinden dolayı  çok mutlu oldukları ve butür ziyaretlerin çocuklar üzerinde çok olumlu olduğunu hatırlattı, okul müdürü okulumuzu ziyaret eden Şanlıurfaspor’lu futbolcuların okula gelmesinde ön ayak olan başta Şanlıurfaspor kulübü yöneticisi Hakan Keşküş’e Sedat Yeşilkaya,Mehmet Ayaz,Özgür Özkaya,Samet Bülbül,ve İlhan Depe’ye  plaket vererek çok teşekkür edip başarılarının devamını diledi.

Şanlıurfaspor’lu futbolcular Sedat Yeşilkaya, Mehmet Ayaz, Özgür Özkaya,Samet Bülbül,İlhan Depe ileEndüstiri Meslek Lisesi Öğretmenleri ve öğrencileri ile hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.