banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Urfaspor'dan Twitter takipçilerine forma



Kulüpten yapılan açıklamada Şanlıurfaspor’un resmi Twitter sayfası olan twitter.com/Sanliurfaspor sayfasını takip eden taraftarlara 11 adet orijinal Şanlıurfaspor forması verileceği belirtildi.

Sosyal medyada da adını duyuran ve Türkiye’nin önde gelen kulüpleri arasına girmeyi başaran sarı yeşilli ekip, taraftarları büyük bir jest yapmaya hazırlanıyor.

@Sanliurfaspor sayfasını takip ederek sayısını arttırmayı planlayan kulüp yönetimi çeşitli aktivite ve hediyelerle taraftarını sevindirmek istiyor.

Kulüp açıklamasında Şanlıurfasporumuzun Resmi Twitter sayfasını takip edin forma kazanın sloganıyla taraftarlara çeşitli hediyeler verecek.

Öte yandan yine bir sürprize imza atmak isteyen sarı yeşilli kulüp Önümüzdeki günlerde ise Resmi Twitter sayfasını takip edecek taraftarların Teknik Direktör ve futbolcularla birlikte yemek yeme şansı yakalayacak.

Şanlıurfaspor’un Resmi Twitter adresi: twitter.com/Sanliurfaspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.