banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Urfaspor'da Sedat Yeşilkaya affedildi


Şanlıurfaspor Kulübü 2.Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl; 29-02-2012 tarihinde antrenmanda disiplinsiz davranışlarından dolayı süresi kadro dışı bırakılan Sedat Yeşilkaya’nın affedildiğini söyledi.

Teknik heyetin bu yöndeki raporunu yönetimin değerlendirdiğini ifade eden Akıl, Sedat Yeşilkaya’ya 5000 TL para cezası verildiğini söyledi.
Akıl; “Sedat Yeşilkaya Şanlıurfaspor futbolcusudur. İyi niyetli davranışta bulunması, şehirden ayrılmaması, sahamızda oynadığımız Tokatspor maçında arkadaşlarını yalnız bırakmaması ve gelip hocamızdan özür dilemesi göz ününde bulundurularak Şanlıurfaspor Yönetim kurulu ve teknik heyet olarak kendisi affedilmiştir”

Akıl ayrıca, Sedat Yeşilkaya’nın takımın bugün yapacağı Konya Torku Şekerspor maçı hazırlıklarına dâhil olacağını sözlerine ekledi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.