banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Urfasporda hedef galibiyet

5 haftadır galibiyete hasret kalan Şanlıurfaspor, yarın saat 13.30`da GAP Arena Stadyumu`nda oynayacağı Belediye Vanspor maçında galibiyet hasretine son vermek isteyecek.

 

Bir haftadan bu yana çift idman şeklinde yapılan hazırlılarla Belediye Vanspor maçına kenetlenen Sarı-Yeşilliler, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Sarı-Yeşillilerde, sarı kart cezalısı Alaattin Tosun dışında bu maçta eksik bulunmazken hedef galibiyet olarak belirlendi.

 

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erol Tok, belediye Vanspor maçına hazır olduklarını belirterek, “5 haftalık bir galibiyet hasretimiz var. Bu hasreti taraftarlarımızın desteğiyle Belediye Vanspor maçında sona erdireceğimize inanıyorum. İnşallah Belediye Vanspor maçını kazanarak üst sıralara doğru tırmanışa geçeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Bu arada yarın GAP Arena Stadyumu`nda oynanacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Burak Güngördü yönetecek. Güngördü`nün yardımcılıklarını ise, yine aynı bölgeden Burak Özcan ve Arda Ergene yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Sertaç Şaroğlu görev alacak.

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.