banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Urfaspora yeni kaleci geldi

Şanlıurfaspor, klasman grubunda geçtiğimiz sezon aynı grupta yer aldığı Tarsus İdman Yurduspor'un 26 yaşındaki kalecisi Haydar Yılmaz'a 2 yılık imza attırdı. Kaleci Haydar, bugün Şanlıurfaspor Tesisleri'nde kendisini Sarı-Yeşilli kulübe bağlayan 2 yıllık imzayı attı.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habip Arslan, kaleci Haydar'ı tebrik ederek, gelecek sezonda başarılar diledi. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habip Arslan, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Transfer Komitesinde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Gerçekten çok yoğun bir çalışma içerisindeler. İnce eleyip sık dokuyorlar. Tabi bizim Şanlıurfaspor Kulübü olarak, ne boşa atılacak bir paramız var, nede yanlış yapma lüksümüz var. Dolayısıyla arkadaşlarımız gerçekten yoğun ve özverili bir şekilde çalışıyorlar.

Bugünde Kaleci Haydar'la anlaştık. Haydar, grubumuzun iyi kalecilerinden biriydi. Zaten hocamızda istiyordu. İnşallah Haydar, bizi hedefe taşıyacak futbolculardan birisi olacak. Acele edip yanlış yapmak istemiyoruz.

Kamuoyu da rahat olsun. İnşallah kamp dönemine kadar futbolcularımızın büyük bir çoğunluğunu bitirmiş olacağız. Şuanda çok çeşitli şekillerde çalışmalar var. Ancak bitmeden bilgi vermeye gerek yok. Dolayısıyla, biz herhangi bir açıklama yapmadan Urfalılar hiçbir şeye itibar etmemelidirler. Transferlerimizi imzaladıktan sonra açıklıyoruz. Bunlar doğrudur. Bunun dışındakilerde spekülasyonlardır" dedi.

Şekerspor, İnegölspor, Manisaspor ve Gaziosmanpaşa'da forma giyen ve son olarak da Tarsus İdman Yurduspor'un kalesini koruyan kaleci Haydar, Şanlıurfaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, "İnşallah bundan sonra takımım için ve arkadaşlarım için hayırlısı olur. Hedefimiz Bank Asya, Allah'ın izniyle bunu da başaracağımıza inanıyorum. Bu yıl her şey daha güzel olacak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.