banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Urfaspor Teknik Direktörü Kılıç'ten Çarpıcı Açıklamalar
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, şampiyonluk ipini göğüslemeye yaklaştıklarını ifade ederek, ''Hem takımımız şampiyonluğu hak ediyor hem de şehrimizin her açıdan buna ihtiyacı var'' dedi..

Şanlıurfaspor kulübünde yapılan basın toplantısına Şanlıurfaspor heyeti ve basın mensupları katıldı. Basın yayın organlarında hakkında çıkan habere açıklılık getiren, Kemal Kılıç haberlere konu olan olayla ilgili yanlış anlaşılma olduğunu belirterek, "Benim çalıştırdığım takımlarda seyirci ve gazeteciler beni sevmez diye söyledim ama haberlerde bunun tam tersi çıktı" dedi. "Basın ve taraftarlar beni sevmez" dediğini hatırlatan Kılıç, bunu şu amaçla söylediğini dile getirdi:

"Benim seyirciyle bir işim olmaz, taraftarlarla bir işim olmaz, tabi ki takımın tüm kriterlerine saygı duyarım. Ancak benim kendi özümdeki hem yaşam standardı hem de mesleki kariyerimdeki algılamam şudur. Ben basınla iç içe olmayı sevmiyorum çünkü kendime bir avantaj teşkil edilmesinden, öyle algılamasından korktuğum için veya öyle zannettiğim için böyle bir yaşamı sevmiyorum. Hiçbir zamanda basının çalışma şekline eleştirisel tavırlarına da taş koymamışımdır, zaten böyle bir şey yapmaya da hakkım yoktur.
Şanlıurfaspor'a geldiğim günde görüşümü dile getirmiştim. Taraftarlara saygılıyım, olanlar bizim çok büyük gücümüzdür ama ben yine de taraftarlarla bir yerde olmayı, oturmayı, gezmeyi, yemek yemeyi adet edinmiş bir insan değilim. Bunu da yapmıyorum ve yapmayacağım da ve antrenörlüğümü bırakana kadar da yapmayacağım. Bu benim yaşam standardım, yaşam felsefemdir" diye konuştu. Habere konu olan muhabirin çalıştığı kurumla ilgili herhangi bir tavırlarının da olmadığını sözlerine ekleyen Kılıç, "Ben

Şanlıurfaspor Kulübünün Teknik Direktörü olduğum sürece o arkadaşla görüşmeyeceğim. Görüşmeyeceği kendisine de söyledim, ilgili kişilere de söyledim. Oyuncularımız görüşmüyor bende görüşmeyeceğim" ifadelerini kullandı. "Çok rakiplerimiz var, önemli rakiplerimiz var" diyen Kılıç, " Bu kadar müthiş bir yarışın içerisindeyken bu tür olumsuzlukları yaşamak güzel bir şey değil, hoş bir şey değil bu bizim demoralize ediyor ama maalesef bunları da yaşıyoruz" şeklinde konuştu. Kılıç, daha sonra basın mensuplarının

yönettiği soruları cevapladı. Şanlıurfaspor Yönetimi tarafından dün akşam verilen moral yemeğine davet edilen muhabire, 'yüzsüzsün' demek doğru mu? şeklindeki bir soruya Kılıç, "Bence doğrudur" cevabını verdi. Kılıç, ligde kalan maçlarını da kazanıp, ligi şampiyon olarak tamamlamak istediklerini belirterek, basın toplantısını sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.