banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Urfaspor, sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor

İlk etap Kamp çalışmalarını Bolu Termal'de tamamlayan sarı yeşilli ekip, 3 günlük bayram izninin ardından Düzce Topuk yaylasında çalışmalarını sürdürüyor.
Günde çift antrenmanla seona hazırlanan Şanlıurfaspor'da ikinci etapta top ile çalışmalar arttı.
Sabah yapılan çalışmalarda dayanıklılık ve kondisyon ağırlıklı çalışan Sarı Yeşilliler, akşam ise düz koşu, 5'e 2 top çalma ve yarı alanda çift kale maçla sezona hazırlanıyor.
Ayrıca Şanlıurfaspor'un Transfer ettiği Marius Niculae ve Ekrem Dağ Cumartesi günü kampa katılacak.
Teknik Direktör Cihat Arslan ve yardımcı antrenörlerin nezaretinde çalışmalarına devam eden Şanlıurfaspor 4 Ağustos Pazartesi günü Topuk Yaylasında Adanaspor ile hazırlık maçı yapacak. İlk hazırlık maçında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan sarı yeşilliler, bu sezonun ikinci hazırlık maçına çıkmış olacak.
Öte yandan Sarı Yeşilli ekip, İkinci etap kamp çalışmalarını 9 Ağustos’a kadar Topuk yaylasında çalışmalarını sürdürecek.
İkinci etap hazırlık çalışmalarından sonra üç gün daha izne ayrılacak Şanlıurfaspor, 12-23 Ağustos tarihleri arasında tekrar Topuk yaylasında toplanarak çalışmalarına devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.