banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Urfaspor, Elazığspor Maçının İstanbul'a alınmasını İstiyor

Şan­lı­ur­fas­por 3. Haf­ta­da sa­ha­la­rın­da oy­na­ya­cak­la­rı Ela­zığ ma­çı­nı İs­tan­bul'­da oy­na­mak için ça­lış­ma­la­ra baş­la­dı. Şan­lı­ur­fas­por, Sa­ha­la­rı­nın ba­kım­da ol­ma­sı se­be­biy­le Ela­zığ ma­çı­nı İs­tan­bul'­da oy­na­mak is­ti­yor.

 “MAÇ İSTANBUL’DA OYNANACAK”

 ­Ko­nu ile il­gi­li açık­la­ma ya­pan Şan­lı­ur­fas­por AS Baş­ka­nı Na­bi Kır­mı­zı, "Fut­bol şu­be­miz Şan­lı­ur­fas­por­-E­la­zığs­por ma­çı­nın İs­tan­bul'­da oy­nan­ma­sı için ça­lış­ma ya­pı­yor. Uma­rım maç İs­tan­bul'­da oy­na­na­cak"­de­di.

 “İSTEMEDİĞİMİZ BİR OLAY OLDU”

 Kırmızı, GAP Arena Stadyumu’nun zemininin bozulması ile ilgili yaptığı konuşmada, “Hiç istemediğimiz bir olay oldu. Yeni kadromuzla seyircimizin karşısına çıkmayı arzuluyorduk ama saha zeminin bozuk olmasından dolayı bu olmadı. İnşallah en kısa sürede taraftarlarımızın önünde futbol oynarız” dedi.

 “URFA’DA OYNAMAYI HEVES EDİYORDUK”

 GAP Arena stadının çim sorunu ile ilgili soruyu cevaplayan Kırmızı, İlk maçımızı Urfa’da oynamayı çok heves ediyorduk ama kısmet olmadı. Hiç beklemediğimiz bir durum ile karşı karşıya kaldık. Yeni transferlerimizin seyircimiz önüne çıkmasını çok istedik. Bizim zaten GAP Arena stadı ile ilgili bir çalışmamız var. Tribünlerin yaklaştırılması ile ilgili bir çalışma. Tabi bunlar çok ciddi çalışmalar olduğu için hemen yapılması kolay değil. Zeminimizin durumu ile ilgili konuları zaman zaman Gençlik Spor müdürümüz ile zaman zaman konuşuyoruz.

 GAP ARENA İÇİN TARİH VERİLDİ

 Şanlıurfa Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Ertuğrul Yıldız ise, hiç beklemedikleri bir olay ile karşı karşıya kaldıklarının altını çizerken, “Bu olay bizleri derinden üzmüştür. Hem Şanlıurfasporumuz hem de bizi çok etkileyen bir olay oldu. Halen neden olduğunu anlamış değiliz. Böyle bir olaya sebebiyet verdiğimiz için üzgünüm. Ortada bir hata var ama hatanın ne olduğu ortaya çıkacak. Özellikle izinde olduğum için bu olay ortaya çıktı. İnşallah bugünlerde ihale yapılacak ve Orduspor maçına yetiştireceğiz” dedi.

Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.