banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Urfaspor Çaykur Rizespor Maçında Galibiyet Hedefliyor


PTT 1. Lig’in 31. haftasında Çaykur Rizespor’u sahasında ağırlayacak olan Şanlıurfaspor, zorlu maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner,  bugün GAP Vadisi’nde gerçekleşen antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Rizespor maçına kazanmak için çıkacaklarını belirtti.

narak Şanlıurfaspor’un iki haftadır kaza iyi bir ivme kazandığını dile getiren Çetiner, “Tabi bizim bu kadar fevkalade önemli maçlarımızda futbolcularımızın böyle performans gösteriyor olmaları bizi son derece mutlu ediyor. Rizespor’a karşı bu hafta da çok önemli bir oyun oynayacağız. Ufak tefek sıkıntılarımız olmasına rağmen sahaya kazanmak için çıkacağız. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Bizi seven bize gönül veren insanları mutlu etmek istiyoruz. Bizde kendi işimizi iyi yapmanın mutluluğunu yaşamak istiyoruz” dedi.

Çetiner, takımda şuanda Teteh Bangura’nın kasığından sakatlığı bulunduğuna dikkat çekerek, “Bangura’yı maç saatine kadar bekleyeceğiz. Antrenmanda Onur’un da ufak bir sıkıntısı oldu onu da maç saatine kadar bekleyeceğiz. Onların yerinde oynayacak oyuncularımız var. Diğer oyuncularımıza da güvenimiz tamdır. Sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceklerdir. Bu konuda hepsine güvenimiz tamdır. Bunun dışında Serdar ve Kağan da cezalı durumdalar. Kazanmak istiyoruz, iyi mücadele edeceğiz. Rizespor’un da tabi kendine göre büyük hesapları var. Bizde bu hesaplara dahil olmak istemiyoruz. Şehrimizde bizi sevenleri mutlu etmek istiyoruz” diye ifade etti.

Kayalı; Ayaklarımızı yere sağlam basmamız gerekiyor

Şanlıurfaspor’lu Murat Kayalı da, son iki haftadır aldıkları iki galibiyetin kendilerini rahatlattığını vurgulayarak, “Ama tabii ki ayaklarımızı yere sağlam basmamız gerekiyor. Lig bitmedi inşallah Şanlıurfaspor’u daha üst sıralara taşırız. Bize destek olan yönetimimize, bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyor ve futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum” diye kaydetti.

Behram, Üçte üç yapmak istiyoruz

Şanlıurfaspor’lu Tunç Murat Behram ise, iki haftadır çok yoğun bir grafikleri olduğunu ve iki haftada 6 puan kazandıklarını kaydederek, “Pazar günü de Rizespor’la oynayacağız. İnşallah Rizespor maçını da alıp üçte üç yapıp yukarı sıralara tırmanırız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.