banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Urfa'da Bocce ve Dart Antrenörlük Kursları Başlıyor

 MİSİAD Şanlıufa Şubesi yönetimi tarafından kurulan MSK URFA, alternatif spor dalları olarak gelişen Bocce ve Dart sporlarına yönelik, ilk adımı Şanlıurfa’da atıyor. Bu spor dallarının gelişmesi ve yaygınlaşması adına atılan ilk adımlarda, Türkiye’nin belli illerinde kurs ücreti alınmadan Bocce ve Dart eğitimi verilecek.

 Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu, Şanlıurfa’da MSK URFA’nın girişimleri ile 1. Kademe Bocce ve Dart antrenörlük kursu açıyor. 31 Ocak’ta başlayacak olan eğitimler, toplamda 15 gün sürecek. Başvurular, MSK URFA’ya ve Şanlıurfa Gençlik İl Müdürlüğü’ne yapılıyor. Türkiye Milli Takımlar sorumlusu Alper Cavit Kabakçı ve Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Dr. Recep Tekcan’da, verilecek eğitimlerde Şanlıurfa’da olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.