banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Ülkesinden dönen Elano takımla çalıştı

Galatasaray, Süper Ligde Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Frank Rijkaardın babasının vefatından dolayı Hollandada olması nedeniyle antrenör Johan Neeskens yönetiminde Florya Metin Oktay Tesislerinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, oyuncuların dayanıklılık ve kuvvet çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptıkları belirtildi.

(A) Milli Takımda bulunan Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta ve Servet Çetin, Ümit Milli Takımdaki Emre Çolak ve Serkan Kurtuluş, ülke milli maçlarına giden Harry Kewell, Zvjezdan Misimoviç ve Lorik Cananın katılmadığı antrenmanda, sakatlığı bulunan oyunculardan Milan Baros ile Gökhan Zanın sahada fizyoterapist eşliğinde koşulara devam ettikleri, Mehmet Batdalın kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalışmalarını sürdürdüğü, Lucas Neillin tedavisine devam edildiği aktarıldı.

ELANO YENİDEN ANTRENMANDA

Sarı-kırmızılı takımda ailevi sorunları olduğu gerekçesiyle izin alarak ülkesine giden ve 1 gün gecikmeli olarak dün İstanbula dönen Brezilyalı yıldız Elano, bugün yeniden takıma katıldı.

Teknik direktör Frank Rijkaarddan yeterince forma şansı bulamaması nedeniyle sıkıntılı olduğu bilinen Elano Blumerin, bugün yapılan çalışmaya katıldığı öğrenilirken, kulübün resmi internet sitesinde oyuncuyla ilgili herhangi bir bilgiye yer verilmedi.

Galatasaray, yarın sabah yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.