banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Türkiye Süper Liginde Gözler Adana Urfa Maçında

Türkiye Tekerlekli sandalye süper liginde son haftaya girilirken Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü Başkanı Veysi Fırat son hafta hakkında basına bilgi verdi

           

            Bu hafta sonu Pazar günü oynanacak olan maçlar dan sonra Türkiye süper ligi bitmektedir.Adana Engelliler ve Cadbury kent Engelli Yıldızlar takımları 1. lige düşme potasında 2 takımdan  biri Pazar günü saat 12.00 de oynanacak olan maçın sonucunda belli olacak 1. lige düşen bir diger takım ise İstanbul Saran Anadolu yakası dedi.

 

            Türkiye Süper liginde normal sezon bu hafta oynanacak olan maçlar ile sona erecektir. İlk dört takımın playoflara kalacağını belirten Kulüp Başkanı Veysi Fırat Playof maçlarından sonra ligin şampiyonu belli olacaktır dedi Galatasaray. Beşiktaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi, KKTC Turkcell arasında geçeceğini ve bu dört takım arasında Galatasarayın favori takım olarak gözüktüğünü söyledi. Aslında asıl mücadelenin ve heyecanın bu hafta sonu 6 galibiyet ile 8. sırada olan Engelli Yıldızlar ile 5 Galibiyet ile 9. sırada yer alan Adana Engelliler takımı arasında olacaktır dedi bu hafta sonu oynayacakları maçlar sonucunda Süper ligden düşen 2. takımın kim olacağı belirlenecektir diyen başkan Veysi

 

            Engelli yıldızlar kendi evinde Kardemir Karabükü ağırlarken, Adana Engelliler ise İlimizin süper lig takımını yani Şanlıurfayı ağırlayacağını belirtti. Engelli yıldızlar Kardemir Karabükü yendiği zaman ligde kalırken, Adana, Şanlıurfa maçının sonucuna bakmadan ligde kalacağını söyleyen Başkan Fırat Adana takımı ise Bizi yenip İstanbul takımının yenilmesini bekleyecektir dedi. 2 takımın ligi aynı eşit puanda bitirmesi sonucunda ikili averajla adana takımı Süper ligde kalıp İstanbul Cadbury Kent engelliler 1. lige düşecektir dedi.

 

             Son olarak her iki maçın da Pazar günü saat 12.00 oynanacağını belirten Başkan Veysi Takımımız herhangi bir düşme potasında değildir, şanlıurfanın takımı gelecek seneye de Türkiye Süper liginde mücadelesini verecektir dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.