banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

TURGUTLUSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Sarı-yeşilli futbolcular, Bozöyükspor beraberliğinin  ardından bir günü izinli geçirdikten sonra, 15 Nisan Pazar  günü GAP Arena Stadyumu'nda konuk edeceği Turgutluspor karşılaşması hazırlıklarına start verdi.

Sarı-yeşilli ekip kendi tesislerinde  teknik direktör Kemal Kılıç yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde beşe iki  top çalma, çalışmasının ardından çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.


YÖNETİMDEN BAKLAVA İKRAMI

Şanlıurfaspor yönetimi Pazar günü oynanacak olan Şanlıurfaspor – Turgutluspor maçı öncesi sarı yeşilli takımın dünkü ilk  antrenmanda ziyaret ederek, futbolculara baklava ikramında bulundu.

Antrenmanı izleyen Şanlıurfaspor Külüp başkanı Kemal Saraçoğlu,Şanlıurfaspor  Kulübü 2. başkanı ve basın sözcüsü Mehmet Reşit Akıl ile yönetim kurulu üyeleri, futbolcu ve teknik heyeti yalnız bırakmadılar.

Antrenman sonrasında futbolcular ve teknik heyet ile sohbet eden Şanlıurfaspor yönetimi Turgutluspor  maçı öncesi moral motivasyon anlamında  takımı  ziyaret ederek her zaman destegimizin arkanızda olduğunu gösterdi.

Şanlıurfaspor bugün yapacağı çift antrenmanla Turgutluspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.