banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Tüm Şanlıurfaspor taraftarlarını maça bekliyoruz

Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kazoğlu cumartesi saat 19:00’da Gaziantep Kamil Ocak stadyumunda b.b. Şanlıurfaspor maçında tüm Şanlıurfa’lıları yanımızda görmek istiyoruz dedi.

Mustafa Kazoğlu kamil ocak stadyumunun büyük bir bölümünü Şanlıurfaspor taraftarının doldurması takımımıza çok büyük bir avantaj saglayacaktır,diyen Kazoğlu, "1461 Trabzonspor maçında yaşadığımız talihsizlik ve moral bozukluğunu bu maçla atlatmak istiyoruz. hedef kesinlikle galibiyettir. Şanlıurfa’lılara yakışır bir şekilde takımımıza doksan dakika, destek vermemiz çok önemlidir. Tüm Şanlıurfaspor taraftarlarını Gaziantep’deki maça bekliyoruz" dedi.

Ayrıca Türkiye Kupasındaki Orhangazispor eşleşmesine deyinen Mustafa Kazoğlu, rakibimiz bir önceki turda Süper Liğ takımı olan i.b.b.b. takımını elemiştir, ciddiye almamız gereken bir rakip olduğunu farkındayız.
Ama bizim hedefimiz bundan sonraki iki turu da  geçip guruplara katılma istiyoruz dedi.
Öte yandan sahamızda oynadıgımız 1461 Trabzonspor maçında çıkan olaylardan ötürü aldıgımız cezalara P.F.D.K’nun bir ust kurumu olan tahkim kuruluna itirazımızı yapmış olup tahkim kurulunun  kararını bekliyoruz….

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.