banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon ak parti Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Ağaoğlu

TS ve FB Fakıbaba'yı ziyaret etti

    Belediye Başkanı Fakıbaba, Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, M.Fevzi Yücetepe ve Habib Arslan tarafından karşılanan her iki kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Fakıbaba ile makamında bir süre görüştü.

    Belediye Başkanlık Makamına ilk gelen takım Fenerbahçe oldu. Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Başkan Fakıbaba'ya bir şükran plaketi ile üzerinde "a.e.fakıbaba" yazılı bir formayla kravat, rozet v.b hediyeler takdim etti.

   Fenerbahçe'nin ardından Belediye Başkanlık Makamına gelen ikinci takım ise Trabzonspor oldu.  Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık ile birlikte Fakıbaba'yı ziyaret eden TS Kulüp Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Fakıbaba'ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

  63 numaralı üzerinde A.E.FAKIBABA yazılı formayla kravat ve diğer ürünleri Başkan Fakıbaba'ya takdim eden TS Kulüp Başkanı Sadri Şener Şanlıurfalıların takımlarına gösterdikleri ilgiden oldukça memnun olduklarını kaydetti.

  Belediye Başkanı Fakıbaba ile birlikte Belediye Önündeki Trabzonspor Tır'ını ve standını ziyaret eden TS Kulüp Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri, burada taraftarlara ve öğrencilere atkı, forma, bayrak ve benzeri eşantiyonlar dağıttı.

  Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba her iki kulübün başkanı ve yöneticilerine ziyaretin anısına Urfa'nın sembolü olan isot, fıstık v.b ürünlerden oluşan hediye paketi takdim etti 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.