banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Balıklıgöl mustafa Kenan Poleo Kurtuluşspor

TRT Sporda GAP Arenanın zemini konuşuldu

TRTspor Yorumcusu Hayri Ülgen, Gençlik ve Spor İl Müdürünü göreve davet ederek, “Gençlik ve Spor İl Müdürleri özellikle saha zeminlerinin iyi olması için özen göstersinler” dedi.

TRTspor’da yayınlanan ve yorumculuğunu Şanlıurfalı Spor Yazarı Hayri Ülgen ve eski hakemlerden Sadık İlhan’ın yaptığı ‘Hedef Süper Lig’ programında yine Şanlıurfa olumsuz bir olayla gündeme geldi. Şanlıurfaspor’un 1-1 berabere kaldığı Denizlispor maçının özetinin yayınlanmasının ardından Hayri Ülgen, özellikle saha zeminine değindi. Adeta patates tarlasına dönen GAP Arena Stadyumu’nun kötü zeminine dikkat çeken Hayri Ülgen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ı göreve davet ederek, biran önce bu zeminin iyi hale getirilmesi için çalışma yapması gerektiğini belirtti.

Bu kötü zeminde futbolun bir tat vermediğini vurgulayan Ülgen, “Bir futbolcu için bu sahada futbol oynamak çok risklidir. Hem güzel futbol oynayamazsınız hem de futbolcunun sakatlanma riski fazladır. Bundan dolayı özellikle Gençlik ve Spor İl Müdürlerinin bulunduğu şehirdeki stat zeminlerine hassasiyet göstermelerini istiyorum” dedi.

Ülgen, Şanlıurfaspor’un antrenman yapacak saha bulamamasına da vurgu yaparak, “Urfaspor daha önce 11 Nisan Stadı’nda antrenmanlarını yapıyordu. Neden acele edildi bu stadın yıkılması için. En azından Şanlıurfaspor’a yapılacak antrenman sahasının hazır olması durumunda bu stat yıkılsaydı” şeklinde konuştu.

Ülgen ayrıca, bu konuya Vali Celalettin Güvenç’in de hassasiyet göstermesini beklediğini kaydetti.

HABER:ALİ AKARSLAN / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.