banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Trabzonspor TIR'ı Urfada

 
5 Mayıs'ta Şanlıurfa'da Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final maçı için Trabzonspor TIR'ı Şanlıurfa'ya geldi. Şanlıurfa Belediyesi önünde sergisini açan Trabzonspor, 4 adet Türkiye Kupası ve 3 adet Federasyon Kupasını Şanlıurfalılara sergiledi. Müzik eşliğinde tanıtım malzemeleri satılan TIR'a, Şanlıurfalı vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor.
TIR Sorumlusu Serhat Bakkal, Şanlıurfa vatandaşların sergiye oldukça yoğun ilgi gösterdiklerini belirterek, "Şanlıurfa'ya 7 Kupa ile geldik, 8 Kupa ile geri döneceğiz. Şuan Şanlıurfalı vatandaşlar TIR'a yoğun ilgi gösteriyor. Burada takımımızın formalarını, şapkalarını ve atkı gibi malzemelerinde satışını yapıyoruz" dedi.
Şanlıurfalı vatandaşlar ise Trabzonspor'un Şanlıurfa'ya açtığı sergiden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, "Ziraat Türkiye Kupası final maçının Şanlıurfa'da oynanması gurur verici. Şanlıurfalılar bu maça yoğun ilgi gösterecektir. Maçı iyi oynayan kazansın istiyoruz" diye konuştular.
İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.