banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Mardin Haliliye

Taraftarlar Şanlıurfaspor'u yolculadı

Şanlıurfaspor tesislerinden Karayolu ile Adana’ya giden takımı Şanlıurfaspor futbol şube sorumlusu İbrahim Güllüoğlu ve Yönetici Mehmet Çavuş yolculadı. Taraftarlarında katıldığı yolculamada, Güllüoğlu’nun, futbolcular ile bire bir ilgilendiği gözlenirken takımın galibiyet alacağına inandığını söyledi.

Taraftarların alkışlarla yolculadığı takımda morallerin üst seviyede olduğu gözlenirken futbolcuların neşeli oldukları gözlerden kaçmadı. Birbirleri ile şakalaşan futbolculara yöneticilerde eşlik ederek  takımda aile ortamının olduğunu hisettirdiler.

Öte yandan Şanlıurfaspor’un Adana Demirspor maçının ilk 18 kişilik kadrosuda belli olurken, Hasta olan Fotakis, ve sakatlığı devam eden Yasin Avcı kadroya dâhil edilmedi.

Teknik Direktör Ömer Can Göksu kadroya Kaleciler Fevzi Elmas, Yavuz Özkan, Engin Aktürk,  Onur Güney, Kaan Timuçin Konuk, Abdulhamit Yıldız, Sercan Yıldırım, Mehmet Ozan Tahtaişleyen, Mehmet Ayaz, İzzet Kaya Sedat Ağçay, İsmail Haktan Odabaşı, Emmanuel Banahene, Alfres Sankoh, Onur Akbay, Berkin Kamil Arslan, Murat Kayalı ve Youssef Yeşilmen’i aldı.

Banahene ilk defa kadroya girdi

Geçen sezon Karşıyaka’ya attığı goller ile dikkat çeken ve sezon başı Şanlıurfaspor’a transfer olan Emmanuel Banahene, bu sezon ilk defa ilk 18 kişilik kadroya dâhil edildi. İlk 7 haftada sakatlığından dolayı oynayamayan Banahene, Türkiye kupasında oynanan Giresunspor maçında da kadroya girememişti. Alınan doktor raporundan sonra sakatlığının tamamen iyileştiği öğrenilen, Ganalı futbolcu, Adana Demirspor maçı kadrosuna Teknik Direktör Ömer Can Göksu tarafından alındı.

Göksu, Banhene’nin maç eksiğinin bulunduğunu belirtirken, maçın durumuna göre, oynatabileceğini söyledi.

Maç Pazartesi günü

Adana deplasmanına yolculuğa çıkan sarı yeşilliler, burada 2 gün konaklayacak.

Pazartesi günü Adana 5 Ocak stadında Saat 20:00’de başlayacak Adana Demirspor-Şanlıurfaspor karşılaşmasını Manisa bölgesinden Koray Gencerler yönetecek, Gencerlerin yardımcılıklarını, Volkan Akçit ve Cumhur Altay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Nuri Karahançer.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.