Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_nal6i0f6dg926vrrj1f1412ej0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Suruçlu kadınlara yüzme kursu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Suruçlu kadınlara yüzme kursu
Şehir stadında idmanlarını sürdüren Suruç Belediyespor antrenörü ve futbolcularıyla sohbet eden Kaymakam Akbulut takım çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Suruç şehir stadyumunu suni çim saha yapılacağını belirterek gençlerin zararlı alışkanlıklardan kopup spor yapabileceği çok güzel bir tesis olacağını ifade etti.
Daha sonra Kapalı Spor salonunu ziyaret eden Kaymakam Akbulut burada Halk Eğitim Merkezinin açtığı Basketbol, Voleybol ve Futbol kurslarını gören sporcularla sohbet etti. Kızlara yönelik spor kurslarının yaygınlaştırılması gerektiğini aktaran Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut Halk Eğitim Merkezinden Bayan hocalar nezaretinde kızlara yönelik spor kursları açılması için talimat verdi.
Sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Akbulut daha sonra spor tesislerinden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.