banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Ş.Urfaspor kalesi Bedir e emanet

 gözleri Şanlıurfa doğumlu genç Bedir`e çevirdi. 1987 doğumlu ve 3 yıldır profesyonel olan Kaleci Bedir, Şanlı-urfaspor`un yükselme grubunda oynadığı son iki maçında kaleyi korurken,  bundan sonraki maçlarda da ilk 11`de sahaya çıkması bekleniliyor.

Kaleci Armağan`ın sakatlanması ve Ayhan`ın hatalı goller yemesinin ardından yedek başladığı  Şanlıurfaspor Kalesini devir alan Bedir, `1 Numara` olma yolunda ilerliyor.

Yükselme Grubunda Bank Asya hedefini sürdüren Şanlıurfaspor`un oynayacağı 8 maçta kaleyi koruması beklenen Kaleci Bedir`e, yönetim ve teknik heyetin yanı sıra taraftardan da tam güven var. Şanlıurfaspor`un kalesini koruyacak olan Genç Bedir`e güvenen taraftarlar, "Şanlıurfaspor Kalesini koruyacak olan Bedir`e güveniyoruz. Önümüzde oynayacağımız maçlarda Bedir`in kaleyi en iyi şekilde koruyacağından hiç şüphemiz yok. İnşallah bu maçlarda kendini kanıtlar ve Şanlıurfaspor kalesini uzun süreliğine devir alır" şeklinde konuştular.

Orhan Koyuncu / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.