banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Serkan Çalık, Şanlıurfaspor'dan ayrıldı, İşte yeni takımı

PTT 1'inci Lig’de mücadele eden Samsunspor, Mustafa Kayabaşı ile başlayan transferlerini Fatih Şen, Haluk Türkeri, Serkan Çalık, Cemil Adıcan ve Mark Gurman'la sürdürdü.

Ligin ikinci yarısında başarılı olabilmek için geniş bir kadro oluşturmayı hedeflediklerini belirten Samsunspor Başkanı Emin Kar, alınan oyuncuların takıma çabuk uyum sağlamalarının kendilerini sevindirdiğini söyledi. Antalya’ya giderek takımın son durumunu görme imkanı bulduğunu ifade eden Başkan Emin Kar, şunları söyledi:

"Takımımız iyi bir çalışma dönemi geçiriyor. Oynanan hazırlık maçlarındaki performans umut verici. Umarım bu olumlu görüntü ligin ikinci yarısına da yansır. Transferi şu an için askıya aldık. Teknik heyetimiz kamp sonrasında bize rapor verecek. Biz de yönetim kurulu olarak bu rapor doğrultusunda gerekirse yeni isimlere yöneleceğiz. Şu anda kadromuzda 1 yabancı oyuncu hakkımız daha var. Bunu değerlendirebiliriz. Burası Samsunspor ve bizde transfer bitmez."

 

Gerçek Gündem

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.