banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Sergen Yalçından F.Bahçe itirafı!
Dört büyüklerde oynayan tek fubolcu olan Sergen Yalçın, Fenerbahçeye transfer oluşunun hikayesini anlatırken, o zaman lacivertli takıma gitmekle büyük hata yaptığı söyledi.

Sergen, futbol hayatında yaşadığı ilginç olaylarına Acun Ilıcalının yorumları eklenince ortaya doyum olmaz bir futbol muhabetti çıktı.

İşte Sergen Yalçının 21 programında yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar...

Ben aslında 4 büyük takımda oynamak istemedim. Şartlar beni oraya götürdü. Ben Siirt Jetpa ile anlaştığımda bonservisim şirkete geçti. Ben de Siirte gittim. O zaman Fenerbahçe ve Galatasaray beni almak için birbirlerine girdiler. Uçaktan indiğimde birine imza atmam lazımdı. Öyle bir kararsız kaldım anlatamam. Benim burada bir menfaatim de yoktu. Para kazanmayacaktım zaten. Yani çünkü ben anlaşmamı şirketle yapmıştım. Kulüplerle bir alakam yoktu. Sonuçta Fenerbahçeyi tercih ettim.

Ama o zaman için şunu söyleyeyim, çok büyük hata yaptım. Çünkü o sene Galatasarayda oynasaydım, UEFA şampiyonluğunu kazanmış takımda oynayacaktım. Eğer o takımda oynamış olsaydım yüzde yüz ben yurtdışına devam ederdim oradan. Çünkü o zaman çok iyiydim. Fizik olarak, güç olarak, kafa olarak falan.

Alpayın Aston Villaya gittiği dönemde beraberdik. Ben de onunla birlikte Londradaydım. Ben de bir kaç takımla görüşmüştüm orada. Hatta daha sonra ben Interle falan da görüştüm Milanoda. Menajerleri ile çok görüşmeler falan yaptık ama adamlar araştırdılar herhalde. Maç esnasında ben iyiyim çünkü ama maç sonrası hayatım onlara iyi gelmedi herhalde. Türkiyede işleri çevirmek biraz kolay. Galatasaray maçında çık golünü at, sonra rahatsın. Ama Avrupalılar biraz daha devamına bakıyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.