banner2
Öne Çıkanlar Gabon Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Dumankaya Haliliye Çulcuoğlu restaurant

Şenol Güneşten çarpıcı mesajlar
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sezona başlarken hedeflerine yönelik gösterdikleri kararlılıktan hiçbir sapmaları olmadığını belirtti.

Güneş, Trabzonspor Dergisinin ekim ayı sayısındaki yazısında, takımın istenmeyen sonuçlar aldığı dönemlerde bu sonuçlardan çok oluşturulmaya çalışılan kamuoyunun kendilerini rahatsız ettiğine dikkati çekerek, Saha sonuçlarını her zaman bazı nedenlerle yorumlama düşüncesinden sıyrılmalıyız ifadesini kullandı.

Anlamsız tartışmalar ve suni yorumların camiaya faydadan çok zarar getireceğine dikkati çeken Güneş, şöyle devam etti:

Hele bu tartışmalara benim ve oyuncularımızın dahil edilmesi kabul edilemez. Bizlerin burada varoluş amacı tamamen işimizle ilgilidir. Bunun dışında hiçbir amacımız olamaz. İstenmeyen sonuçlarda herkesten çok oyuncularımız üzülmektedir. Sezona başlarken hedeflerimize yönelik gösterdiğimiz kararlılıktan hiçbir sapma yok. Alınan bir, iki olumsuz sonuçta her şey bitti anlayışına kapılmak son derece yanlış...

Güneş, bu aşamada en büyük güvencenin her zaman taraftarlar olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

Taraftarımızın bizleri çok iyi anladığını ve desteklediğini biliyoruz. Lig bir maraton. Bu maraton içerisinde zaman zaman inişli çıkışlı dönemler olabilir. Önemli olan bu dönemlerde birbirimize olan bağlılığımızı devam ettirmektir. Başarıya ulaşmak için camia olarak hata oranımızı en aza indirmeliyiz. İlkeli, programlı çalışarak farklı bir takım olmak isteğimiz aynen devam ediyor. Kısır çekişmelerin yaşanmadığı, herkesin birbirini kucakladığı, dedikodunun olmadığı bir camiada çalışmak ve başarıya ulaşmak daha kolaydır...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.