banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban

Semih Erdene hocasından sert uyarı
Milli Basketbolcu Semih Erdenin de forma giydiği Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Boston Celtics, sezon öncesi hazırlık karşılaşmasında New York Knicksi evinde 104-101 mağlup etmeyi başardı.

Kevin Garnett, Pau Pierce, Ray Allen gibi yıldızlarla dolu kadrosuna bu yıl Shaquille ONeal ve Jermaine ONeal gibi NBAin iki büyük ismini ve milli basketbolcu Semih Erdeni ekleyen Celtics, bu sezon ligin flaş transferlerinden birisini yaparak bir başka yıldız isim Amare Stoudemireı alan New York Knicks ile Manhattandaki Madison Square Gardenda karşı karşıya geldi.

Normal sezon öncesi yapılan hazırlık karşılaşması olmasına rağmen dolu tribünlerin izlediği mücadeleye kenardan başlayan genç oyuncu Erden, sahada 12 dakika 47 saniye kalırken 6 sayı, 1 ribaunt ile karşılaşmayı tamamladı.

ilk yarıda Jermaine ONealın yedeği olarak zaman zaman oyuna giren Erden, ikinci yarıda üst üste iki teknik faul alan ve oyundan atılan Kevin Garnettin yerine antrenör Doc Rivers tarafından tekrar sahaya sürüldü.

New Yorkun en flaş ismi Amare Stoudemireı tutmakla görevlendirilen Erden, rakibine üst üste iki kez faul yapıp, faul sayısını 4e yükseltince Doc Rivers tarafından saha kenarından sert dille uyarı aldı. Erden, çok atak oynayan Stoudemirea bir kez daha faul yapınca, Rivers tarafından oyundan alındı ve maç sonuna kadar bir daha oyuna giremedi. Rivers, Erden ile kenarda da konuşmaya devam ederek uyarılarını sürdürdü.

New York Knicks karşısında oynamayan, ancak takımı yalnız bırakmayan Shaquille ONeal da yaptığı hatalar üzerine kenara alınan Semih Erdenin yanına sık sık giderek, onu teselli etti.

Deneme

Son saniyelere kadar çekişme içinde geçen ve her iki takımın da zaman zaman öne geçtiği mücadelede, Celtics, iki önemli ismi Pau Pierce ve Ray Allenın maçın son 5 dakikasında gösterdikleri performans ile 104-101 galip geldi.

Celticsde Ray Allen 24, Pau Pierce 20, Rajon Rondo 12, Harangody 16, Kevin Garnett, Semih Erden, Jermaine ONeal ve Nate Robinson 6şar sayı ile oynadı. Ev sahibi Knicksde ise Amare Stoudemire 30, Wilson Chandler 13, Danielo Gallinari ve Walker da 11er sayı ile karşılaşmayı tamamladı.

ERDEN: FAUL PROBLEMİNİ AŞMAM GEREK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.