Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_p22p0bn2lcn3d8v5clehl5drh1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Selçuk Şahin ne zaman geri dönecek haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Selçuk Şahin ne zaman geri dönecek
Gençlerbirliği ile yapılan maçta sağ diz iç yan bağı kopan Fenerbahçenin milli futbolcusu Selçuk Şahin, yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Selçuk, FBTVye yaptığı açıklamada, sakatlığa sebep olan pozisyonun ilk anında yoğun bir ağrı hissettiğini ve oyundan çıktığını belirterek, Talihsiz bir sakatlık yaşıyorum. İki ay kadar takımdan ve sahalardan uzak kalacağım dedi.

Maçta sakatlanıp, oyundan çıktığında en kötüsünü düşündüğünü ve çapraz bağlarının koptuğunu sanarak, büyük bir korku yaşadığını anlatan Selçuk, şöyle devam etti:

Biliyorsunuz ki böyle bir durumda 6 ay gibi bir süre sahalardan uzak kalıyorsunuz. Allahtan öyle bir durum olmadı, yan bağlarda bir kopukluk oldu. Kötünün iyisi diyebileceğimiz bir sakatlık durumu. Takımım çıkışa geçmişti, sürekli oynamaya başlamıştım, milli takıma çağrılmıştım ve böyle bir şey yaşadım. Kendi adıma, her şeyin çok iyi gittiği bir dönemde bu durumu yaşamam beni biraz daha fazla üzdü. Daha önce de sakatlık yaşamış, çok daha zor sakatlıkları atlatmış biri olarak bunun da üstesinden geleceğimi düşünüyorum. Amacım sakatlığım için verilen süreden daha önce takıma dönmek ve çalışmalara başlamak.

Milli futbolcu, sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe camiasından ve futbol ailesinin içindeki birçok farklı çevreden sürekli destek mesajları aldığını, bunun kendisine büyük bir moral olduğunu söyledi.

ZAMAN FENERBAHÇENİN LEHİNE İŞLİYOR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.