Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_gr7ht93op8hci1gls77slken64, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Sefaspor lige hızlı başladı VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Sefaspor lige hızlı başladı VİDEO

Haleplibahçe’de bulunan halı sahada takımın idmanından sonra mikrofonlarımıza konuşan Teknik Direktör Ali Akkuş, hayli iddialı..

 

Hedeflerinin gençlere, temiz ortamlarda güvenilir ellerde spor yaptırmak olduğunu belirten Ali Akkuş; “Haftada bir kez Haleplibahçe’de bulunan halı sahada idman yapıyoruz. İki gün de GAP Arena stadının yanında bulunan suni çim halı sahada idman yaparak maçlara hazırlanıyoruz” dedi.

Amaçlarının gençlere sağlıklı ve nezih bir şekilde spor yaptırmak olduğunu vurgulayan Sefaspor Teknik Direktörü Ali Akkuş; “1 buçuk ay önce resmen kurulan Sefaspor Kulübü olarak amacımız gençlere sosyal aktivite alanlarını genişleterek zararlı alışkanlıkların önüne geçmektir.Ligin ikinci haftasındayız.

Geçen hafta ilk maçımızda rakibimiz sahaya çıkmadığı için hükmen galip geldik. 18 yaş üzeri amatörde mücadele ediyoruz ama amacımız gençleri sosyal aktivitelere kazandırmak olduğu için 15-16 yaş grubundaki gençlerle mücadele ediyoruz. Gençlere güvenildiğinde neler başaracaklarını göstermişlerdir. Bizde Sefaspor Kulübü olarak gençlerimize güveniyoruz. Bu anlamda gençlerimizin enerjilerini sarf edeceği imkanlar sunuyoruz. Temiz ortamlarda güvenilir ellerde spor yaptırıyoruz” dedi.

Teknik Direktör Ali Akkuş, Pazar günü Esnafspor ile yapacakları maça tüm sporseverleri davet etti.

Sefaspor bu yıl kuruldu. Futbolcuların yaşortalaması 18. Şanlıurfa ikinci amatörde mücadele ediyorlar.

Haber: Ömer ASLAN / www.balikligol.com

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.