Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_5a0nmkiknrvj1sc4n7vikmhtm2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Sefa Group'tan Akçakaleli miniklere destek haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Sefa Group'tan Akçakaleli miniklere destek

Sosyal projelerle adından çokça söz ettiren Sefa Group şimdide Şanlıurfa’nın ilçelerinde ve bu bağlamda Akçakaleli minik sporculara spor malzemesi yardımında bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sefa Spor Teknik Direktörü Ali Akkuş; “Spora ve sporcuya, gence ve gençliğe destek geleceğimize destektir.  Bu tür sosyal projeleri yüzde yüz destekleyerek Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfalıya sadece sağlıkta değil sporda da hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu oluşumlara destek veren seyit Fikret Erol, Sayın Seyit Nevzat Erol ve İbrahim Ethem Tamdoğan’a sporcu kardeşlerimizden teşekkür getirdik” dedi.

 

Akçakale spor alt yapı antrenörlerinden İbrahim Bağmancı ise bu tür desteklerinden dolayı Sefa Gropu’a teşekkürlerini sundu. Daha sonra Akçakale spora yeni sezon için başarılar dileğinde bulunularak program sonlandırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.