banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Schuster olur derse Kartal olacak!

Beşiktaş, bir taraftan finansal atılımlar yaparken diğer taraftan transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Radyosporun haberine göre; Siyah beyazlılar, son olarak Rapid Wien maçı öncesi, gurbetçi futbolcu Veli Kavlakın menajeriyle pazarlık masasına oturdu.

Beşiktaş adına toplantıya transfer komitesi yetkilileri ve menajer Ahmet Bulut katılırken, Veli Kavlakı menajeri Thomas Boehm temsil etti.

Görüşmelerin son derece olumlu geçtiği öğrenildi. Velik Kavlakın ortaya koyduğu performans ve attığı gol de siyah beyazlı yöneticileri etkilerken, genç futbolcunun da Beşiktaşa gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

Veli Kavlakın transferi sezon başında da gündeme gelmiş, hatta Avusturya basını gurbetçi futbolcunun Beşiktaşla anlaştığını iddia etmişti. Başarılı sol kanat oyuncusunun Rapid Wienle 2011 yılının Ocak ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bonservis bedeli ise 2 milyon euro olarak gözüküyor. Schusterin onay vermesi durumunda Veli Kavlakın ara transfer döneminde alınması gündemde; ancak Alman teknik adamın şu ana kadar bu konuda transfer komitesine görüş bildirmediği öğrenildi.

Bu arada siyah beyazlı idarecilerin aynı takımda oynayan Yasin için de bir temasta bulundukları bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.