banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Schuster galibiyet için ne dedi?
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Rapid Wien karşısında aldıkları galibiyetle gruptan çıkmak için büyük bir avantaj yakaladıklarını söyledi.

Schuster, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında Rapid Wien karşısında daha farklı kazanabileceklerini ifade ederek, 3 kez kaleciyle karşı karşıya kaldık ama olmadı. Farklı kazanabilirdik. Ben bu galibiyetle gruptan çıkacağımızı düşünüyorum diye konuştu.

Dün yaptığı basın toplantısında grubun favorisi olarak Portoyu gösterdiğinin hatırlatılması üzerine Schuster, Porto hala grubun favorisi. Bizim öncelikli rakiplerimiz CSKA Sofya ve Rapid Wiendi. Şimdi Porto ile iki grup maçımız var. Portonun Rapidi ve CSKAyı yendiğini görüyoruz. Biz bu iki maçı da kolay kazanmadık ama işin sonuna kadar gideceğiz ve bu karşılaşmalarda elimizden geleni yapacağız ifadelerini kullandı.

Schuster, bugün farklı bir taktikle oynadıklarının ve savunmanın arkasına sarkan oyuncularla tehlike yarattıklarının belirtilmesi üzerine, Avrupa Liginde kazanma zorunluluğunuz var. Bugün Rapid Wienin kazanmak için sahaya çıkacağını biliyorduk. Holoskoyu soktuk ve hızından yararlanmaya çalıştık. 3-4 pozisyonumuz oldu. Ama Türkiye Liginde durum farklı. Türkiyede takımlar daha geride oynuyor dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.