banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Şanlurfaspor Mersin'den Tunç'u aldı
Şanlıurfaspor, Mersin İdman Yurdu’nun başarılı forvet oyuncusu Tunç Behram’ı renklerine kattı.Genç oyuncuyla masaya oturan Şanlıurfaspor, başarılı sporcuyla anlaşarak kadrosuna dahil etti. Tunç Behram, geçtiğimi sezon Mersin İdman Yurdu’ndan İstanbul Güngören Belediyespor’a kiralık olarak verilmişti.Genç oyuncu 2012-2013 futbol sezonunda Şanlıurfaspor’un forması için ter dökecek.

Kulüp takımları kariyeri...

1990 doğumlu olan ,futbola Mersin İdman Yurdu'nda başlayan Tunç Murat, 2007 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. Oyun tecrübesi edinebilmesi için 2007-08 sezonunda kiralık olarak 3. Lig ekiplerinden Oyak Renaultspor'da geçirdi. Orhanzgazispor için ilk resmî karşılaşmasına 7 Eylül 2008 tarihinde Yıldırım Bosnaspor'a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı. 2009-10 sezonun başında tekrar Boluspor'a geri döndü ve düzenli olarak as takımda görev almaya başladı.
2011-12 sezonunun başında 1. Lig ekiplerinden İstanbul Güngörenspor'a transfer olmuştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.