banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfasporun yeni hocası Belli Oldu

Şanlıurfaspor Mehmet Şahan’dan boşalan teknik direktörlüğe Ekrem Al’ı getirdi. Tecrübeli Teknik Adam Sarı-Yeşilli ekibe 1 yıllık imza attı.  Şanlıurfaspor gibi büyük bir camiaya ve iyi bir takıma geldiği için son derece mutlu olduğunu belirten Ekrem Al, Şanlıurfaspor’u layık olduğu yere getirmek için elinden geleni yapacağını söyledi. 


Mehmet Şahan’ın ayrılmasından sonra teknik direktör arayışına giren Sarı-Yeşilli ekip, Akçaabat Sebatspor’u 3. Ligden Süper Lige çıkaran ve birçok Bank Asya ekibini çalıştıran tecrübeli Teknik Direktör Ekrem Al’la anlaştı.


Şanlıurfaspor Tesisleri’nde Teknik Direktör Ekrem Al için bir imza töreni düzenlendi. İmza töreninde Kulüp Başkanı Habib Arslan’ın yanı sıra Kulüp yöneticileri Hacı Yavuz, Ömer Kapaklı, Aziz Aslan, Mustafa Yavuz, Mustafa Canoğlu ile Ahmet Akarslan hazır bulunurken çok sayıda da basın mensubu katıldı.


Burada basın mensuplarına bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Habib Arslan, Tarsus İdman Yurduspor yenilgisinin ardından Teknik Direktör Mehmet Şahan’ın istifasını kendilerine sunduğunu hatırlatarak, “Bizde yönetim kurulu olarak toplandık ve istifayı uygun gördük. Hem hocamıza hem de Şanlıurfaspor’a zarar vermemek adına bu kararı aldık. Mehmet hocamıza bize 2 yıl boyunca verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“Şanlıurfaspor’un hedefi belli”

Şanlıurfa’nın büyük bir kent olduğunu ve Şanlıurfaspor’un da hedefleri olan bir kulüp olduğunu belirten Arslan, “Biz Şanlıurfaspor’un yanı sıra futbol adına kentimize getireceği getirisini düşündük. 3 yıl boyunca çalışmalarımızda özellikle bir üst lig hedefinde oldu ve bu hedefimiz devam ediyor” diye ifade etti.


Mehmet Şahan’ın ayrılmasının ardından futbol kariyeri olan Teknik Direktör Ekrem Al’la anlaştıklarını vurgulayan Arslan, “Ekrem Hocamızla bundan sonraki süreçte hedefimizi yakalayacağımıza inanıyorum. Şampiyon olabilmek için çaba sarf edeceğiz. Kimse moralini bozmasın daha önümüzde uzun bir lig maratonu var. Daha 30 maçımız var ve buda 90 puan demektir” diye kaydetti.

Bu sezon iyi bir takım kurduklarını dile getiren Aslan, Ekrem Hoca’nın takımı kendi birikimi ve kariyeri ile daha iyi bir yerlere getireceğine inandığını söyledi.  

“Zor günde de destek gerekir”

Şanlıurfaspor taraftarlarına da mesaj veren Arslan, “Zor günlerde de destek gerekir. Gelen hocamıza ve takımımıza sabırla yaklaşmamız lazım. Takımımıza bakıldığı zaman bireysel olarak iyi futbolculardan oluşan bir takım ama ligin başında bu tür kötü sonuçlar yaşanabiliyor. Geçen yılda biz lige çok iyi başlayamamıştık, ondan önceki yılda iyi başlamamıştık fakat daha sonra çok iyi çıkışlar yaşadık. Ben bu yılda bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

“Büyük bir camiaya geldim”


Şanlıurfaspor’la anlaşan Tecrübeli Teknik Direktör Ekrem Al ise, büyük bir camiaya ve iyi bir takıma geldiğinden dolayı son derece mutlu olduğunu kaydetti. Mehmet Hoca’ya kendisinin de teşekkür ettiğini kaydeden Al,  “Çünkü sonuçta takımı kuran, hazırlayan Mehmet Hocadır. Teknik adamlıkta bu tür değişiklikler, bu tür şansızlıklar olabiliyor” dedi.


Şanlıurfaspor’un hedefleri olan, hedefe kilitlenmiş ve yıllarca da bu hasreti yaşayan bir takım olduğunu belirten Teknik Adam, şu ifadelere yer verdi;


“Hem yönetim kurulu arkadaşlarımız hem de biz bu işin bilincindeyiz. Bu bilinci futbolcu arkadaşlarımın da çok iyi bilmesi gerekiyor. Böyle çalışkan bir topluluk yarattığımızda hedef ulaşacağımızı umuyorum. İnşallah mutlu sona ulaşırız. Bu bir ekip işidir.Yeni bir heyecan oluşturmamız gerekiyor. Bir heyecan atmosferinde takımımızı sürüklememiz gerekiyor.


Ben hiçbir mazeret üretmeksizin takımada güvenerek, bütün camiaya da güvenerek, işe sarılmak istiyorum. İnşallah başarılı oluruz. Şanlıurfaspor layık olduğu yerde ligi tamamlar ve bu kente de yakışır. Bu kentte bunu istiyor ve hak ediyor.”


Konuşmaların ardından Teknik Direktör Ekrem Al, Kulüp Başkanı Habib Arslan nezaretinde kendisini 1 yıllığına Sarı-Yeşilli ekibe bağlayan imzayı attı. Habib Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Ekrem Al’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.