banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

Şanlıurfaspor'u şampiyon yapan ekip, Saraçoğlu'nun listesine girmiyor
Aralarında İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ile birlikte 10 yönetici Kemal Saraçoğlu'nun yeni listesinde yer almak istemedikleri öğrenildi.

2.lig Beyaz grupta 12 yıl aradan sonra Şampiyon olan Şanlıurfaspor  yeni yönetim için yarın sandık başına gidiyor. Kulüp tesislerinde yapılacak olan kongre öncesi Şanlıurfaspor cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.


Şanlıurfasporu Şampiyon yapan  20 kişilik yönetim kurulu üyelerinin kongre öncesi ikiye bölündüğü ortaya çıktı. Sezonun son haftasında yaşanan  protokol krizinin ardından yaşanan gelişmeler  mevcut yönetimi ikiye ayırırken,  Kulüp Başkanı Kemak Saraçoğlu, yaptığı açıklamada ' Şampiyonlukta en büyük pay yönetim kurulu arkadaşlarımındır'demişti. Geçtiğimiz hafta yeni sezonda Başkan adayı olmayacağını açıklayan Saraçoğlu, dün yeniden Başkan adayı oldu. urfastar spor editörleri  yarın yapılacak olan kongre öncesi Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu ile birlikte yeni yönetime girmeyecek mevcut yöneticilerin isimlerini öğrendi. Sezon boyunca Kemal Saraçoğlu yönetimin aktif isimlerden İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz başta olmak üzere, İş adamı Şerdil Karahan ile birlikte, Mustafa Tuz, Av.Koray Kürkçüoğlu, Mehmet Çoban, Nizamettin Karahan, Mehmet Büyükfırat, Halil Yavuz, Kemal Oturakçı, Arif Önkol ve Hakan Keşküş yeni yönetimde görev almayacakları öğrenildi.


Şanlıurfasporun yarın yapılacak olan kongresinde Kemal Saraçoğlu ile birlilte hareket etmeyeceklerini açıklayan İş adamı Şerdil Karahan yaptığı açıklamada , 'Şanlıurfasporun çıkarları  şahıslardan daha önemlidir'dedi.


yarın yapılacak olan kongre öncesi Şanlıurfaspor cephesinde bugün önemli gelişmelerin yaşanacağı öğrenilirken,  Kemal Saraçoğlu ise yeni yönetim için isim arayışlarını sürdürdüğü sürpriz isimlerle kongreye gideceği iddia edildi.


öte yandan İş adamı Fethi Şimşek Başkanlığında Şanlıurfaspor yönetimine talipli iş adamlarından oluşan  liste kongre gününe kadar bekleme kararı aldıkları ileri sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.