banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Şanlıurfasporlu şöhretler ve Milli Şöhretler karşılaştı VİDEO

 

Eski milli futbolcular “Özel maç” için Şanlıurfa’ya geldi.
Işıklandırma çalışmaları tamamlanan GAP Arena Stadyumu’nda Şanlıurfaspor’un emektar futbolcuları ile özel maç yapmak için ünlü futbolcular dün Şanlıurfa’ya geldiler. Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürü Ertuğrul yıldız tarafından karşılanan eski futbolcular Hakan Ünsal, Rüştü Rençber, Okan Buruk, Tolunay Kafkas, Mert Korkmaz ve Tümer Metin, Bekir, Burhan, eski Hakem Bünyamin Gezer dün Şanlıurfasporun eski futbolcuları ile şöhretler maçına çıktılar.

Yapımı 17 yıl süren ve dört yıl önce hizmete açılan Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunun ışıklandırma çalışmaları ise bir süre önce İl Özel idaresi tarafından yapılmıştı. Bu sezon oynanacak olan Lig maçlarına hazır olan GAP Arena stadyumunun ışıklandırma çalışmalarının açılışı için Şanlıurfa’da güzel bir organizasyon yapıldı.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in girişimleri sonucu dün eski Milli Futbolcular ile ŞAnlıurfasporlu eski futbolcular arasında şöhretler karşılaşması yapıldı.

GAP Arena stadyumunda maç öncesi bir tören düzenlendi. Şanlıurfa’da ASDKF’ya kayıtlı 57 amatör futbol takımına malzeme yardımı yapıldı. Vali Celalettin Güvenç, İl gençlik ve Spor Müdürü Ertuğrul Yıldız, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, eski milli Futbolcular tüm amatör takımlarını gezerek malzeme yardım törenini gerçekleştirdiler.

Amatör takımlarına malzeme yardımından sonra şöhretler maçına geçildi.
Eski  Hakem Bünyamin Gezer’in yönettiği şöhretler karmasında Vali Celalettin Güvenç eski Milli Futbolcuların kadrosunda yer aldı.
MİLLİ ŞÖHRETLİLER
Rüştü,
Burhan,
Celalettin Güvenç,
Tolunay,
Tümer,
Bekir,
Okan
İlyas,
Evren
Saidu
Mete,
Serkan
ŞANLIURFASPOR ŞÖHRETLİLER
Ferhat
Salih Akkuş,
Recep Kutluay,
Selami Yazıcı,
Eyyüp Fırat,
Mustafa Yavuz,
Uğur Büyükhatipoğlu,
Nedim Avcı,
İsmail Kaya,
Nihat Çakır,
Abdurrahman Eskici
Ramazan
Mithat Şengöz,


60.dakika oynanan karşılaşmada kazanan taraf Milli şöhretliler karması oldu. Goller:İlyas, Tolunay, Serkan, Vali Güvenç (penaltı)
Vali Celalettin Güvenç, davetini kırmayarak Şanlıurfa’ya gelen Futbolculara teşekkür ederek bugün oynanacak maça tüm Şanlıurfalılar adına kendilerine teşekkür ediyorum. Urfa çok yakın gelecekte Ülkemizin en güzide İli olacaktır.spor alanında da başarıyı sağlayacağız’dedi.  Tolunay Kafkas ise bu tür organizasyonlarda yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek bu buluşmada emeği geçen herkese teşekkür etti.

Şöhretler Karşılaşmasında yer alan İl genel Meclis Başkanı Mustafa yavuz; Bugün tarihi ve önemli bir gün, Şanlıurfa GAP Arena’nın ışıklandırması ile ilgili ve çok güzel bir tören yapıldı. Türk milli takımında ve büyük takımlarda oynamış, Türk milli takımına damga vurmuş çok önemli futbolcular aramızda onlarla bugün mücadele ediyoruz. Şanlıurfa’mıza emek vermiş hizmet vermiş futbolcularla birlikte bu maça çıkıyoruz. Öncelikle ışıklandırmanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ben buraya teşrif eden başta, milli futbolcularımızın hepsine teşekkür ediyorum. Şanlıurfaspor’da hizmet etmiş eski futbolculara ağabeylerimize teşekkür ediyorum. İnşallah ışıklandırma ile birlikteŞanlıurfasporumuz daha iyi yerlere gelir. 'dedi
Kaynak: Urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.