Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_aqm7dvqqe45og6aik33dlr60m7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şanlıurfaspor'lu Samet ameliyat edildi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Şanlıurfaspor'lu Samet ameliyat edildi
Geçtiğimiz hafta Sarı-yeşillilerin 4-0 galip geldiği maçta göğsüne darbe alan Samet Bülbül, nefes almakta zorluk çekince kulüp Doktoruna muayene olan Samet, durumunun ciddi olduğu anlaşılınca hastaneye sevk edildi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tetkikleri yapılan Samet Bülbül acilen ameliyata alındı. Ameliyata giren gögüs cerrahi doktoru Gökan Ergene yirmi dakikalık bir operasyon gerçekleştirdi.ameliyata alınan Samet Bülbül’ün göğsündeki hava alındı. Hayati tehlikesinin kesinlikle bulunmadığı öğrenilen genç futbolcunun üç gün hastanede yatacagı açıklandı.

Samet Bülbül’ün ameliyatı hakkında bilgi veren Şanlıurfaspor 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü M.Reşit Akıl, sezon başında Beşiktaş’tan kiralık olarak transfer edilen Samet Bülbül’ün yaklaşık olarak 45 gün sahalardan uzak kalacağını belirterek,” oyuncumuz Tepecikspor maçında göğsüne aldığı darbe sonucu sakatlandı. Oyuncumuz durumu şu anda çok iyi. Umarız en kısa sürede aramıza döner” diye konuştu.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.