banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Şanlıurfaspor’dan zehir zemberek açıklama
Bilindiği gibi Gençlik Spor İl Müdürlüğü Stad kirası olan 150 bin TL için, Mustafa Yavuz, Mustafa Tuz, Halil Yavuz, Serdil Karahan, Mehmet Çoban ve Arif Önkol toplamda 402 bin TL alacakları için Şanlıurfaspor’u icraya vermişlerdi. Ayrıca basın sözcüsü İbrahim Toru ve 2. Başkan Ali Veziroğlu istifa etmişlerdi.



Bunların dile getirildiği açıklamada şöyle denildi; “Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu olarak kongre bitiminden bu yana dikkatli ve hızlı bir şekilde transfer çalışmalarını yürütmekteyiz.



Bank Asya 1.lig de bu sezon mücadele edecek olan Şanlıurfaspor yapmış olduğu transferler ile bu sezonda ne kadar iddialı olduğunu göstermiştir, ve transfer çalışmalarımız halen devam etmektedir.



Ancak bizler bu transfer çalışmalarını yaparken;



Stad kirası olan 150 bin TL için Şanlıurfaspor icraya verilmiştir. Hâlbuki Türkiye liglerinde Gençlik Spor İl Müdürlüğünden birçok kulüp şehir stadı kiralar ve bu kiralar federasyon gelirlerinden tahsil edilir.



Şanlıurfaspor da yıllardır yöneticilik yapmış hiçbir şahsın alacağı kalmamıştır. Ancak daha bir ay öncesine kadar yönetici olan ve yeni yönetim için liste hazırlayan Mustafa Yavuz, Mustafa Tuz, Halil Yavuz, Serdil Karahan, Mehmet Çoban ve Arif Önkol Şanlıurfaspor’u toplamda 402 bin TL alacakları için icraya vermişlerdir. Oysaki bizler transfer döneminde olduğumuzu 3,4 ay içinde alacaklarının tamamını ödeyeceğimizi kendilerine bildirmiştik. Ama bu süreyi beklemeden alacaklarının tahsili için avukat Velat Karahan’a yetki vermişlerdir. Sadece bu yetki vermenin bedeli Şanlıurfaspor u 45 bin TL zarara uğratmıştır. Yasal faizleriyle birlikte Şanlıurfaspor u yaklaşık 100 bin TL zarara uğratmışlardır.402 bin TL lik borcu 500 bin TL ye çıkartmak Şanlıurafspor’a olan sevgilerinin en iyi göstergesidir.



Yine transfer çalışmalarını yaparken bir ay önce kendi istekleri ile yönetime giren ve hiçbir sebep yokken yönetim kurulundan istifa eden İbrahim Toru ve Ali Veziroğlu’nun istifa etmeleri düşündürücüdür.



Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Olarak yolumuza emin adımlarla devam ettiğimizi, tüm Şanlıurfalılarının gurur duyacağı çok kaliteli bir takım kurduğumuzu beyan ederiz. Destekten ziyade köstek olmaya çalışanlara Şanlıurfasporun bu şehrin en önemli marka değeri olduğunu hatırlatırız.



Bu yapılanlar karşısında bugüne kadar sessiz kalmıştık. Bu sessizlik sadece Şanlıurafsporun başarısı ve zarar görmemesi içindi. Şanlıurfaspor tüm Şanlıurfalıların takımıdır. Kamuoyu yapılanları yakından takıp etmektedir. Şanlıurfaspora verilmek istenen ve verilen zararlar Şanlıurfa halkına yapılmıştır. bu şehrin takımına bu şehrin insanları her zaman olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkacaktır…….



Yorumu kamuoyuna bırakıyoruz…

ŞANLIURFASPOR YÖNETİM KURULU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.