banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Şanlıurfaspor'dan kombine bilet açıklaması

Geçen sezonun aksine bu yıl organizasyon şirketi tarafından satışa sunulacak olan kombine biletlere halkın yoğun ilgisini bekliyoruz.

25 Ağustos’ta başlayacak TFF 1. Lig maçlarının yanı sıra Türkiye Kupası maçlarını da kombine biletler ile taraftarlarımız izleyebilecek… Şanlıurfaspor’un en önemli gelir kaynaklarından olan kombine biletlere halkımızın gereken önemi göstermesini bekliyoruz. Şanlıurfaspor için her eve birkombine bilet diyoruz.

Geçen sezonu bu şehrin birlik ve beraberliği inancı sayesinde şampiyon olarak bitirdik. Yıllardır beklenen bu özlemi gerçekleştirirken yaşanan tüm sıkıntıları birlikte aştık. 2012-2013 sezonu içinde çok kaliteli bir takım kurduk. Şuan takımımız Topuk Yaylasında kampta çalışmalara devam ediyorum. İki hafta sonra takımımız Şanlıurfa’ya gelerek ilk maçımız olan Adanaspor deplasmanı için çalışmalara başlayacak.

Organizasyon şirketi tarafından bugün satışa çıkarılan kombine biletler çeşitli satış noktaları, gezici elemanlar tarafından halkımıza, ulaşacaktır. Numaralı tribün 200 TL, Maraton Tribün 150 TL, kale arkası 80 TL olarak bu sezon kombine fiyatları belirlenmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.  

TFF 1. Lig’in en iyi kadrolarından birine sahibiz. Bu sezonda taraftarlarımız başta olmak üzere tüm kamuoyuna birlikte hareket edip Şanlıurfaspor’un başarısı için yönetim olarak yoğun çaba sarf edeceğimiz Şanlıurfaspor’un menfaati her şeyden önce gelir.

Son olarak kaombine biletlere destek veren tüm Şanlıurfalılara şimdide teşekkür ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.