banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfaspor'da yeni transfer; Alper Kalemci

T.F.F 1.Ligi zirveyi hedefleyen Şanlıurfaspor'da transfer çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Düzce Topuk yaylasında sürdüren Şanlıurfaspor bir transfere daha imza attı.
Elazığspor’un 1. Lige çıkmasında önemli rol oynayan Alper Kalemci, gelecek yıl Şanlıurfaspor’un Başarısı için ter dökecek.

Düzenlenen imza törenine Şanlıurfaspor Kulübü genel saymanı Mehmet Cefer hazır bulundu.

Alper Kalemci Kimdir

Futbola Marmaris Belediyespor altyapısında başladı ve 2007 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takım kadrosuna dâhil edildi. As takım için ilk resmî karşılaşmasına 25 Kasım 2007 tarihinde Uşakspor'la oynanan 2. Lig karşılaşmasında çıktı.[1]

Sezon illerleyen haftalarında birakç karşılaşmalarda daha forma şansı buldu. Sezon sonu Gençlerbirliği'nin ara takımı olan Hacettepe'ye transfer oldu. Burada as takım karosuna alınmadı ve daha çok PAF takımda görev adlı. 2008-09 sezonunda yarımşar sezon Konyaspor ve Kartal Belediyespor için oynadı.
2010-11 sezonunun başında 2. Lig ekiplerinden Elazığspor'a transfer oldu. Elazığspor'la ilk sezonunda 2. Lig şampiyonluğu yaşayarak 1. Lig'e yükselmeyi başardı.

MİLLÎ TAKIM KARİYERİ
26 kez millî takımlara çağrılan Alper Kalemci, 10 kez Türkiye U-17, 10 kez Türkiye U-18 ve 4 kez de Türkiye U-19 forması olmak üzere toplam 24 kez milli formayı giymiştır.[2]


İKİNCİ HAZIRLIK MAÇI OYAK RENAULTSPOR’LA
Hazırlıklarını düzce topuk yaylasında sürdüren Şanlıurfaspor yarın (31-Temmuz 2012)  bir hazırlık maçı yapacak.
Şanlıurfaspor Düzce topuk yaylasındaki ilk hazırlık maçını  3.Liğ  ekiplerinden Oyak Renaultspor’la yapacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.